fbpx

Cookies en Voorwaarden

Hieronder lees je informatie over Cookies, Beveiliging en de Algemene Voorwaarden van Zangles in Breda.

Van leerlingen bewaar ik de contactgegevens op mijn laptop en via mijn Google Account, zodat ik bijvoorbeeld contact kan opnemen wanneer er door ziekte een les vervalt. Daarnaast maak ik tijdens de lessen aantekeningen, deze staan gewoon op ‘ouderwets’ papier en zorgen ervoor dat ik weet waar we in de les mee bezig zijn geweest. Ook maak ik in overleg met – en vaak tot groot plezier van – mijn leerlingen, soms audio-opnames, welke bewaard blijven op mijn computer. Met alle gegevens ga ik zorgvuldig om, maar wanneer de betreffende persoon wil dat ik iets ritueel verbrand of verwijder dan zal ik dat zeker doen. Uiteraard wordt niks hiervan gedeeld zonder toestemming. 

Van leerlingen en opdrachtgevers (zoals bij een optreden of workshop) bewaar ik de contactgegevens op mijn laptop en via mijn Google Account, zodat ik bijvoorbeeld contact kan opnemen wanneer er door ziekte een les vervalt. Daarnaast maak ik tijdens de lessen aantekeningen, deze staan gewoon op ‘ouderwets’ papier en zorgen ervoor dat ik weet waar we in de les mee bezig zijn geweest. Ook maak ik in overleg met – en vaak tot groot plezier van – mijn leerlingen, soms audio-opnames, welke bewaard blijven op mijn computer. Met alle gegevens ga ik zorgvuldig om, maar wanneer de betreffende persoon wil dat ik iets ritueel verbrand of verwijder dan zal ik dat zeker doen. Uiteraard wordt niks hiervan gedeeld zonder toestemming. 

Zowel mijn laptop als mijn harde schijf, Google, Mailchimp en WordPress-account zijn beveiligd met zulke sterke wachtwoorden dat ik er zelf bijna van in de stress raak. Het spreekt voor zich dat ik alles wat ik maar kan updaten ook heel erg up-to-date hou. Op die manier zijn zowel mijn eigen gegevens als die van jou zo goed mogelijk beveiligd. Wanneer ik het idee heb dat er tóch iets mis zal ik dat zo spoedig mogelijk met je communiceren.

Om alles in goede banen te leiden zijn onderstaande voorwaarden van toepassing.

Betaling & Geldigheidsduur

 • Betaling in meerdere termijnen is alleen mogelijk in overleg.
 • Bij het niet nakomen van financiële verplichtingen wordt de vordering in handen van een incassobureau gegeven en zijn de bijkomende kosten voor de betalingsplichtige.
 • Een inschrijving is persoonsgebonden en kan daarnaast niet tussentijds worden opgezegd.

Inplannen, Afzeggen & Inhalen

 • Lessen inplannen kan via https://zanglesinbreda.nl/plannen/, hierbij is de leerling zelf verantwoordelijk voor de juiste instellingen in tijdzones van zijn/haar browser. Bij vragen of twijfel kan er contact worden opgenomen.
 • Is de leerling niet in staat om te komen op de afgesproken datum en tijd, dan kan tot 24 uur vóór de les kosteloos worden afgezegd per telefoon of e-mail.  Wanneer de leerling later, of helemaal niet laat weten dat hij/zij niet naar de les komt, geldt er dus nog steeds een betalingsplicht; de tijden zijn immers voor de leerling gereserveerd. (Dit geldt in alle gevallen, ook bij ziekte of nablijven en zowel bij pakketten als losse lessen.)
 • In het geval van op tijd afzeggen door de leerling kan de les binnen de geldigheidsduur van het pakket worden ingehaald. De in te halen les wordt in overleg gepland binnen de reguliere lestijden. De docent is in dit geval niet verplicht om lessen aan te bieden buiten de reguliere lestijden om.
 • Het is mogelijk dat de docent een les onverhoopt moet laten vervallen vanwege ziekte, audities of optredens. Dit heeft geen invloed op het totale aantal lessen; de les wordt dan op een ander moment ingehaald en de geldigheidsduur van het pakket wordt met een week verlengd.

Tijden & Data

 • De lessen duren 45 minuten en zijn in te plannen via de website. Structureel les op een vast tijdstip is mogelijk in overleg.
 • De reguliere lestijden zijn op maandag, dinsdag en woensdag van 13.00 – 21.15. Lessen buiten deze dagen en tijden zijn alleen bij uitzondering en in overleg mogelijk.
 • In de schoolvakanties wordt alleen in overleg lesgegeven.

Overig

 • De docent is niet aansprakelijk voor enige vorm van lichamelijke (stem)klachten dan wel geestelijke klachten die ontstaan in of na de periode dat de leerling lessen volgt.

Heb je klachten over al het bovenstaande? Neem bij klachten over privacy contact op via Autoriteit Persoonsgegevens. Voor overige zaken kan je me het beste een berichtje sturen via het contactformulier.