fbpx

Reviews Zangles in Breda

Hieronder zie je de reviews van mensen die eerder lessen of workshops hebben gevolgd.

Heb je les gevolgd en wil je zelf een review op de website zetten?Leuk! Neem dan dan contact met me op.  

Reviews op Google kan je hier lezen en schrijven, voor reviews op Facebook kan je hier terecht.

DriesGeeft al jaren muziekles en speelt nu in zijn eigen theatershow
Lees verder
Ik twijfelde: 'we zijn vakcollega's', 'Anne is jonger', 'ik ben geen performer', 'kan ik eigenlijk wel vooruit komen met mijn leeftijd van bijna 67'?

Maar Anne verbaasde me al vanaf de eerste les. Ze kijkt, luistert en analyseert, geeft leuke opdrachten en verdiept zich in hoe ik me bij een song voel en wat ik er mee wil. Ik verveel me geen moment, ze gebruikt veel humor en grappen om de stof relevant te houden en weet me elke keer weer uit te dagen.

Na een lastige persoonlijke tijd leerde ik het vertrouwen in mijn zangstem weer terug te krijgen. Ik vind het nog steeds ongelooflijk dat de kwaliteit van mijn zingen in een paar maanden enorm is toegenomen.
JacquesZingt en speelt gitaar bij 'Doctors of Music'
Lees verder
De lessen bij Anne zijn heel plezierig, bovendien is zij zeer terzake kundig en kun je met alles aankomen wat je maar wilt. Absolute aanrader!
Jessica
Lees verder
Eindelijk een docent die ervoor zorgt dat ik een beetje uit mijn schulp kruip 🙂 Bedankt Anne, met een dikke knuffel erbij! Als je me vraagt om jouw lessen te omschrijven, dan zeg ik meteen: fijn, vrolijk, leerzaam én gevarieerd. Je hebt iedere keer wel een speelse oefening of bijzonder verhaal dat mij meer leert over zingen. Techniek en gevoel komen samen in de muziek en dat is reuze moeilijk af en toe. Jij maakt muziek laagdrempelig en stap voor stap leer ik allerlei nummers trotseren. Ook liedjes die ik zelf niet zomaar zou uitkiezen. Jij geeft kinderen maar ook volwassenen les. Dat maakt dat je snel schakelt in muziekkeuzes en genres. Leuk, ik verheug me alweer op de volgende les. Ga zo door! Groetjes, Jessica
Kyra
Kyra
Lees verder
Anne Ermens is een spontane en gezellige zangelerares (de beste die ik heb gehad) en je kan zoooveel van haar leren. Ik raad het zeker aan zangles bij haar te nemen.
Ton Kroon
Ton Kroon
Lees verder
Geweldig! Mijn dochter Abby volgt al enige jaren zangles bij Anne. Ik vind het geweldig zoals ze mijn dochter coacht en vertrouwen geeft om uit haar comfort-zone te komen. Ik zie mijn dochter van 16 elke keer vrolijk en vol energie thuiskomen. Anne sluit aan bij wie je bent en wat je wilt. Zelf speel ik al jaren in bands. Ook in mijn huidige band heeft ze tijdens een repetitie de samenzang gecoacht. Ik vond het geweldig. Je wordt meegenomen in enthousiasme en de passie die ze voor de muziek heeft.
Hannah
Lees verder
Met heel veel plezier en vertrouwen kwam ik steeds beter uit de verf. Fijn hoe Anne meekijkt met muziekgenres die bij je passen. Jammer voor mij dat ze naar Breda is verhuisd! Echt een aanrader!
Eva Hafkamp
Eva Hafkamp
Lees verder
In mijn tienerjaren heb ik veel met zingen/muziektheater gedaan, maar na mijn eindexamens verwaterde die bezigheid helaas. Twee jaar later kreeg ik toch weer zin om de draad op te pakken en besloot ik een proefles bij Anne te volgen. Ik was direct enthousiast! Naast dat Anne je de professionele tips en tricks kan leren, legt ze de nadruk op het plezier hebben in het zingen. Dit zorgt voor leuke, afwisselende en energieke lessen. Na bijna een jaar zangles te hebben gevolgd ben ik weer helemaal gemotiveerd om zingen een onderdeel van mijn leven te laten blijven. Leuke extra: ik heb twee liedjes op mogen nemen met Anne's apparatuur. Anne, super bedankt!
Hilde
Lees verder
Het was altijd gezellig bij Anne. Ze had altijd een lach op haar gezicht en was altijd wel positief. Ze heeft me veel technieken aangeleerd om mij beter te helpen zingen. Ze gebruikt hiervoor heel veel verschillende manieren om bij het juiste resultaat te komen. Ik ging altijd met plezier naar haar lessen toe en mijn zangtechniek is enorm verbeterd.
Pierre
Lees verder
Anne is wat ik noem een echte professional. Haar passie is haar werk. Groei is daarom ontzettend van belang voor haar. Kleine, grote maakt niet uit. Als jij haar laat weten dat je voor jou gevoel iets hebt bereikt dan is zij al tevreden, want Anne is er voor jou volledig en ze helpt, begeleidt, luistert in elk opzicht en probeert elke oplossing mogelijk uit haar mouw te toveren, wat haar vaak nog lukt ook.
Chantal
Lees verder
Jouw zanglessen in Arnhem zijn van onschatbare waarde geweest voor mij! Bedankt voor jouw openheid en ik gun iedereen jouw bevlogenheid
Stef
Lees verder
“Het moest zo zijn!”

Zo’n zin die je wel eens zegt als iets wel héél toevallig is. Waar ik op een avond op zoek was naar een vergaderruimte in het centrum van Breda liep ik per ongeluk tegen Anne op, nog geen 500 meter van mijn huis vandaan. “Nee helaas geen vergaderruimte, ik geef enkel zangles!” lachte ze me blij toe.

Ik zat verkeerd die avond... of toch niet? Mijn muzikale hoofdje werd in ieder geval getriggered en ik dacht een paar weken later: “Let’s do this!” Dat was oktober 2019.

Inmiddels een eerste serie lessen achter de rug en een nieuw pakket afgesloten. Lessen bij Anne is fantastische belevenis. Ze is goedlachs, voor alles in en kan perfect bijsturen, waar nodig. Van basis oefeningen tot specifieke truukjes om van spanning af te komen tot heerlijk samenspel.

Voor iedereen die ook maar een héél klein beetje zingen kan, neem die proefles en: zing! 🎶

Inmiddels kruip ik zelf heerlijk uit m’n muzikale schulp, gooi experimentjes op instagram en ben steeds relaxter. Dus inderdaad:

“Het moest zo zijn!”
YrsaAangenomen op de vooropleiding van het conservatorium
Lees verder
Ik weet niet of ik zonder de zanglessen zo rustig de audities in had kunnen gaan! Ik merk dat ik met nog maar weinig zanglessen al een enorme vooruitgang heb geboekt, niet alleen technisch maar ook qua zelfvertrouwen tijdens het zingen!
Jeroen Stafleu
Lees verder
Erg leuke zanglessen bij Anne! Geeft op een spontane manier zangles en elke les wordt er wel gelachen. Weet waar ze over praat en laat je op je gemak voelen. Dikke aanrader!
Hugo Kornelis
Hugo Kornelis
Lees verder
Ik heb Anne leren kennen bij een musicalgroep waar ze als zangcoach werkte. Ik was ervan overtuigd dat ik niet kon zingen, maar hoopte goed genoeg te acteren om toch een rolletje te kunnen krijgen. Mede dank zij Anne's altijd positieve, vrolijke, en super constructieve manier van lesgeven heeft ze mij doen inzien dat ik wel degelijk kan (leren te) zingen. En in een klein aantal privé lessen heeft ze me geholpen enorme stappen te maken. Anne, ik snap en respecteer je keuze om naar Breda te verhuizen. Maar je hebt geen idee hoe graag ik had gehad dat je ergens was gaan wonen en werken waar ik lessen bij jou had kunnen blijven volgen. Het ga je goed!
Vijf Vriendinnen
Vijf Vriendinnen
Lees verder
Wat was Bianca verrast, toen we haar in een superleuk weekendje naar de 'studio' van Anne meenamen voor een zangworkshop! Ter ere nog van haar verjaardag. Wat waren Janny en Els zenuwachtig... Help, wat eng! Maar wat was het leuk en wat hebben we gelachen. EN.. we hebben leren zingen, gewoon lekker zingen, zoals wij als muziekliefhebbers nodig hebben. Net iets meer weten van het gebruik van je stem, voor de FUN! Heerlijk was het! De verrassing was de mooie herinnering...: een opname van onze samenzang we op een door ons uitgekozen lekker nummer, doorspekt met de foto's. Enne, het klonk niet eens gek! Anne bedankt! Bianca, Janny, Els, Yvonne en Grace.
Tessa Verhoeckx
Lees verder
Geweldige lessen en steun, je voelt je echt vertrouwd, de beste zangcoach die ik tot nu toe heb gehad!! ze heeft vertrouwen in je, en dat voelt goed.
Bruno
Lees verder
Zangles bij Anne is ontzettend leuk! Op een ongedwongen manier lekker zingen, en ondertussen daagt ze je uit om nieuwe dingen te proberen en leer je elke keer weer wat nieuws. Ze is spontaan, creatief, en heeft erg veel kennis. Helaas is ze verhuisd, anders was ik zeker doorgegaan met lessen. Succes daar in Breda!
Femmy
Lees verder
Hele leuke en leerzame lessen gehad over de basis van zang. Verschillende liedjes ingestudeerd en met een leuke groep gezongen! Bij Anne kun je ook privé lessen krijgen waarbij je zelf je liedjes uitkiest en ze je helpt bij al je vragen!
Thirza
Lees verder
Goede lessen, geduldige lerares, goede uitleg!
Marijn
Lees verder
Anne is een geweldige lerares en ze geeft veel info en tips op maat. Bij haar voelde ik me meteen op mn gemak en veilig om mn stem te laten horen. De tijd vliegt om !
Joost de Klein
Lees verder
Ik heb van 2014 t/m 2016 lessen van Anne gehad via school en heb ontzettend veel geleerd! Echt een aanrader!!
Yosiera
Lees verder
Ik kwam bij Anne terecht door advies van mijn zangdocente van de MusicAllFactory jongeren in Tilburg. Maar naast dat ze les geeft in musicalzang weet ze ook les te geven in de popgenre of andere stijlen. Dat is wat ik persoonlijk heeft fijn vind omdat ik beide erg leuk vind, en je bij Anne dus eigenlijk alle kanten op kan. Ik vind zangles bij Anne altijd super leuk en leerzaam. Ik voel mij heel erg op mijn gemak bij haar en ze geeft je het gevoel dat fouten maken echt niet erg is, en dat zingen ook vooral heel leuk moet zijn! Ik wilde zangles om mijn techniek goed te ontwikkelen, dingen zoals je ademsteun (wat ik eerst nog helemaal niet had) en hoe je bijvoorbeeld je stem op verschillende manieren kunt inzetten. Maar ze gaat ook in op dingen als hoe je stembanden werken zodat je ook echt snapt wat je eigenlijk aan het doen bent. Daarnaast heeft ze ook elke les wel weer iets nieuws te leren, ze houdt bij wat ze met je gedaan heeft zodat ze niet in herhaling valt wat ik persoonlijk heel erg fijn vind. Ze heeft me naast dit alles ook veel meer zelfvertrouwen gegeven met het zingen en daar ben ik haar heel dankbaar voor. Ik kom uit Nijmegen en daarom is het voor mij nogal een lange reisafstand, maar ik heb tot nu toe geen betere vervanging kunnen vinden voor Anne. Na een les bij Anne voel ik bij mezelf elke keer weer verbetering, dus ik vind het ‘t zeker waard om voor een goede zangles naar Breda te rijden.
GijsZong voorafgaande aan zijn huwelijksaanzong
Lees verder
Ja ik wil was het antwoord van Anne toen ik haar vroeg om me te helpen bij mijn huwelijksaanzoek. Dat was het begin van een superleuke ervaring en samenwerking met Anne. Ik kan niet zingen dus gespannen ging ik naar mijn eerste zangles, Anne wist me, door haar prettige persoonlijkheid, op mijn gemak te stellen en we gingen direct aan de slag. Met knikkende knieën en onzekerheid begon ik te zingen, Anne gaf al snel aan dat het prima klonk en ze me kon helpen om het een succes te maken.

Op de tweede les heb ik Anne gevraagd of ze me tijdens het aanzoek op de piano wilde begeleiden, ze was direct enthousiast! Elke zangles was een feestje en door Anne begon ik in mezelf te geloven. Het aanzoek was fantastisch, voor aanvang hebben we het nummer nog een keer geoefend. Tijdens het aanzoek kon ik volledig vertrouwen op Anne, als ik te langzaam of te snel ging corrigeerde zij dit voor me met haar pianospel. Het aanzoek is geëindigd met een volmondige JA!

Anne, heel erg bedankt voor je support en enthousiasme. Mede dankzij jou is het aanzoek onvergetelijk geworden. Ik kan het iedereen aanraden!
Jemijn
Lees verder
Vanuit de musicalstroom op school heb ik een paar lessen van mevrouw Ermens gehad. Wat ik vooral aan haar lessen kon waarderen was dat ze zo heerlijk laagdrempelig waren, ook de leerlingen die verder geen ervaring hadden met zang werden gemotiveerd om er toch het optimale uit te halen en er vooral heel veel plezier in te hebben. Ik heb ook met een paar tips van haar heel wat vooruitgang kunnen boeken.
Sjoukje
Sjoukje
Lees verder
Niet twijfelen, neem die lessen bij Anne! Ik heb 19 lessen gehad bij Anne. En die lessen waren super leuk! Ik heb veel geleerd, voelde mij altijd op me gemak en heb ook vaak gelachen. Je kan je eigen lessen inplannen, wat echt handig is. Ook kan je alle nummers kiezen die je wilt. Anne benaderd de lessen positief, dus je gaat sowieso met een goed gevoel naar huis. Ik heb twee nummers opgenomen in de les. Dat is leuk! Zo kun je het thuis nog eens luisteren. En daar dan weer van leren 😉 Ik raad iedereen aan om les te nemen bij Anne!
Carlijn
Lees verder
Bij Anne leer je niet alleen beter zingen, maar leer je ook een betrouwbaar, behulpzaam en lief persoon kennen.
Renate Smoorenburg
Lees verder
Anne is een superleuke, spontane, grappige en lieve meid. Daarnaast is ze professioneel en heel prettig om mee samen te werken. We hebben samengewerkt bij het Gelders Musical Ensemble waar zij de cast van Peter Pan en Nanny Mc Phee vocaal gecoacht heeft Ze heeft naast haar vocale kwaliteiten veel oog voor beleving en presentatie. Toppertje!