fbpx

Workshop Zang voor 'Mensen die Wel Willen, maar Niet Durven'

Lijkt het jou ook zo tof om vol overgave te zingen maar durf je niet?

Durfde jij na grappen van je familie ook alleen maar te zingen als je alleen thuis was?

Houdt jouw perfectionisme je tegen om het überhaupt te proberen? 

Dan is deze workshop iets voor jou!

Bij Anne voelde ik me meteen op m'n gemak en veilig om mijn stem te laten horen. De tijd vloog om!

Marijn

Door Anne's lessen durfde ik letterlijk en figuurlijk weer van me te laten horen!

Hans

Eindelijk een docent die ervoor zorgt dat ik een beetje uit mijn schulp kruip!

Jessica

Dankzij Anne's altijd positieve, vrolijke, en super constructieve manier van lesgeven heeft ze mij doen inzien dat ik wel degelijk kan (leren) zingen!

Hugo

Waarom die Workshop?

Sinds 2008 geef ik zangles en in al die jaren valt het me steeds meer op hoeveel mensen er zijn die niet durven zingen, terwijl ze dat wél willen. Sommige mensen schrijven het al in hun mailtjes, wanneer ze informatie over zangles willen. Anderen benoemen het tijdens een kennismakingsles. 

Maar ik hoor het ook buiten de lessen. Op verjaardagen, als me gevraagd wordt wat ik doe, na optredens, zelfs toen ik aan het daten was, ging het erover.

Of je nu muzikaal bent of niet, wel of geen makkelijke en toegankelijke stem hebt, ik vind dat je je door niemand moet laten tegenhouden om te doen wat je wil. En al helemaal niet door jezelf. En al helemáál niet als het gaat om zingen.

Al die mensen die wel willen, maar niet durven zingen, geef ik graag een duwtje in de goede richting met deze workshop. 

De Docent, Anne Ermens:

“In de 12 jaar dat ik nu  zangles geef merk ik steeds meer: mijn liefde voor het werken met mensen is minstens zo groot als mijn liefde voor muziek.

Ik vind het geweldig om te zorgen dat je jezelf verrast. Met je mee te denken welke stappen je nodig hebt om tot het resultaat te komen wat jij voor ogen hebt. Om ervoor te zorgen dat iedereen, hoe (a)muzikaal dan ook, durft te zingen.”

Meer over mijn zanglessen lees je hier, meer over mij vind je op mijn website.

Anne Ermens, Zangeres, Vocal Coach, Zangles Breda, Blogger

Wat gaat er precies gebeuren?

We gaan zingen! Aan de piano, met z'n allen. We doen een warming-up met wat stemoefeningen en werken daarna aan een lied.

Naast het werken aan muzikaliteit en stemtechniek, is er ook natuurlijk ook aandacht voor het 'niet durven': niet op zware, therapeutische wijze, maar gewoon op een luchtige en speelse manier. We zijn zo'n 1,5 uur bezig en is er is een korte pauze.

Voor wie is het?​

Momenteel staan er workshops in de planning voor vrouwen vanaf 18 en een workshop voor vrouwen tussen de 12 en 18. (Inmiddels is er ook een dag toegevoegd voor mannen vanaf 18.) Er wordt gewerkt in een kleine groep van 4 tot maximaal 8 personen.

Waar moet ik zijn?

In de praktijkruimte van Zangles in Breda, aan de Odilia van Salmstraat 25 in Breda.

De locatie is rolstoelvriendelijk.

Hoeveel kost dat?

Als je je nu aanmeldt zijn de kosten voor de workshop €29,-. Dit is een voorlopige prijs, in de loop van 2020 gaat deze prijs waarschijnlijk omhoog.

Denk je:

Echt iets voor mij. Ik mag alleen niet meedoen want ik ben een man.

Klinkt allemaal leuk, maar ik durf wél gewoon te zingen eigenlijk...

Ik wil wel, maar no way dat ik zoiets ga doen terwijl er een hele groep bij is.

Hm, leuk, maar ik wil alleen als het met vriendinnen kan.

Handig om te weten

  • Je hoeft niks mee te nemen, wel is het fijn als je kleding aantrekt waarin je op je gemak bent en je makkelijk kan bewegen.
  • We zingen gezamenlijk en er zal niemand worden overvallen met de vraag om ‘dat ene coupletje nou eens even solo te doen’.
  • Er worden geen opnames of foto’s gemaakt zodat je – als je dat wil – voor altijd geheim kan houden dat je een workshop zang hebt gedaan. 

Data & Inschrijven

Inschrijven is een makkie: je klikt op de datum naar keuze hieronder en wordt automatisch doorgestuurd naar het betaalsysteem. Net als bij een webshop! Je krijgt automatisch bevestiging van je betaling, dat is meteen het bewijs van je deelname aan de workshop. Heb je nog vragen? Neem gerust contact op.

Zaterdag 4 April

Start Workshop: 12.30

Doelgroep: vrouwen vanaf 18 jaar

Vrijdag 3 April

Start Workshop: 19.00

Doelgroep: meiden tussen de 12 en 18 jaar

Zondag 5 April

Start Workshop: 19.00

Doelgroep: mannen vanaf 18 jaar

Woensdag 8 April

Start Workshop: 20.00

Doelgroep: vrouwen vanaf 18 jaar

Contact